Selskaber

Vi glæder os til at byde jer og jeres gæster velkommen

Det er en vellykket fest, når det lykkes at forene de festlige rammer med mad af høj kvalitet. Festen kan huskes i mange år og danner grundlag for gode minder, både for gæster og for værtsparret.

40
Dobbelt

Værelser

moderne og velindrettede dobbeltværelser.

På Bechs Hotel kan vi lide at gøre lidt ekstra ud af din fest – for vi ved – en fest kan man ikke bytte!

Når I holder jeres fest på Bechs Hotel, er alle vore priser inkl. lokale, servering og opdækning med lys, servietter og dekorationer. Vi bruger kun de bedste og mest friske råvarer. Derfor laver vi alt fra bunden. Naturligvis. Og derfor kan du være sikker på en restaurantoplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Hold dit bryllup på Bechs Hotel

Ved leje af værelser i forbindelse med dine fester her på Bechs Hotel, giver vi dig altid et godt tilbud på leje af værelserne. Holde I jeres bryllup på Bechs Hotel, stiller vi vores store velindrettede suite med bl.a. boblebad til jeres rådighed ganske gratis.

Vi glæder os til at byde jer og jeres gæster velkommen, og vi vil naturligvis gøre alt for at netop jeres selskab bliver den succes i har glædet jer til og set frem til. Menu- og vinforslag kan selvfølgelig altid tilpasses jeres ønsker.

Bechs Hotel i hjertet af Tarm

Et af Vestjyllands rigtig gode spisesteder