Om kroen

Bechs Hotel er beliggende i Tarm bymidte

Der er en stor P-plads omkring hotellet, hvor der er plads til både busser og personbiler. Vi råder over godt 40 moderne og velindrettede dobbeltværelser. Hotellet har to restauranter og lokaler, som kan rumme større selskaber eller møder og konferencer.

40
Dobbelt

Værelser

moderne og velindrettede dobbeltværelser.

Hotellets Værelser

Hotellets værelser

Hotellet råder over hele 40 værelser

✔ Dobbeltværelser (Dobbelt) I dobbeltværelserne er der masser af plads. Værelserner er på ca. 24 kvm inkl. badeværelse med eget bad og hårtørrer. Dobbeltseng 180 cm bred og 200 cm lang (2 x 90 cm).

✔ Enkeltværelse (Enkelt)
Når du booker et enkeltværelse er der masser af plads. Værelserne er på ca. 24 kvm inkl. badeværelse med eget bad og hårtørrer. Dobbeltseng 180 cm bred og 200 cm lang (2 x 90 cm).

✔ Suite
Suiten har en ekstra spisestue og ekstra stort badeværelse med badekar, ekstra god seng og og ekstra stort fjernsyn.

Dobbeltseng 180 cm bred og 210 cm lang (2 x 90 cm).

Vores omegn er den smukke vestjyske natur, hvor vi har den kommende nationalpark ”Skjern Å” næsten udenfor døren

Omkring Skjern Å er der et væld af muligheder for ture og naturoplevelser for både børn og voksne.

Skjern Å er, med Danmarks bedste laksevand, et sandt paradis for lystfiskere.

Det kendte fuglereservat Tipperne ligger også i vores umiddelbare nærhed. Ligesom vi kun har kort afstand til Ringkøbing Fjord og til Vesterhavet.

Greenfee til Åskov Golfklub

Også for golfentusiasterne har vi noget at byde på. Vi har indgået aftale med Dejbjerg Golfklub og Skærbæk Mølle golfklub om Greenfee aftaler. Begge baner er 18 hullers golfbaner. Vor reception sælger Greenfee med rabat.

Når du opholder dig på Bechs Hotel, har du også mulighed for Greenfee til Åskov Golfkub, hvor gæster får en oplevelse i en skøn vestjysk natur. Du får også en meget velholdt bane, som bliver plejet alle dage året rundt, weekender, helligdage og ferier er der bemanding på – på banen. Der er rigtig mange udfordringer på banen, og Åskov Golfklub tager altid imod gæster med smil og hjælper gerne hvor de kan. Efter alle turneringer plejer man altid at spise sammen, og maden der serveres er fra Bechs Hotel.

Bechs Hotel i hjertet af Tarm

Et af Vestjyllands rigtig gode spisesteder